Nieuws

nieuwe vacatures in tilburg
Let op! Dit artikel is al 202 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Op zoek naar een baan? 10x nieuwe vacatures in regio Tilburg

Ben je op zoek naar een (bij)baan voor de zomer? Vind je dat het tijd is voor de volgende stap in je carrière? Of ben je net afgestudeerd en op zoek naar een startersfunctie? De vacaturemarkt in Tilburg trekt weer aan! Wij zetten daarom tien nieuwe banen in de regio voor je op een rijtje. Lees snel verder.

Vergeet trouwens ook niet om eens door onze eigen vacaturebank te bladeren. Hierin vind je momenteel meer dan 110 vacatures uit de regio. Voor ieder wat wils!

Uitgelichte tip

Safari Resort Beekse Bergen zoek een zelfstandig werkend kok

Ben jij een zelfstandig werkend kok en op zoek naar een nieuwe baan? Dan is Beekse Bergen op zoek naar jou. Het gaat om een fulltime functie (38 uur, 4 dagen) voor Restaurant Moto, gelegen in het Safari Resort. Vanuit de keuken heb je perfect uitzicht op de Savanne met prachtige wilde dieren. Een stukje Afrika op steenworp afstand van Tilburg!

  • Lees hier meer over de functie, functie-eisen en Restaurant Moto.

Andere nieuwe vacatures

Bekijk ook eens de onderstaande vacatures:

Vacatures in Tilburg

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht