Nieuws

Vacatures in regio Tilburg
Let op! Dit artikel is al 39 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Op zoek naar een baan? Check hier de leukste vacatures in regio Tilburg

Het is maandag, een nieuwe werkweek, en dat betekent dat de jacht op nieuwe vacatures is geopend. Ben jij op zoek naar de leukste vacatures in regio Tilburg? Dan is onze vacaturebank de place to be. Hierin vind je bijna 100 vacatures in verschillende branches. Kortom: voor ieder wat wils! Deze week lichten we een paar van de leukste vacatures voor je uit.

myPOS zoekt allround medewerker

Ben jij op zoek naar een functie waarbij geen dag hetzelfde is? Bij een leuk, groeiend bedrijf in Tilburg? Dan is de vacature bij myPOS – voor allround medewerker – wellicht iets voor jou. myPOS levert de ‘coolste’ betaalterminals van Nederland. In Tilburg worden de betaalterminals geconfigureerd en verstuurd. Jouw taken bestaan dan ook onder andere uit het plannen, voorbereiden, configureren en inpakken van de bestellingen en veel contact met klanten.

  • Fulltime functie
  • Goed salaris
  • 29 vakantiedagen

Andere leuke functies

Past de functie bij myPOS niet helemaal bij jou? Gelukkig zijn er nog veel meer leuke banen te vinden in de omgeving. Zie hieronder een paar van onze favorieten:

Vacatures in Tilburg

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht