Op zoek naar een baan? Check hier de leukste vacatures in Tilburg

vacatures in tilburg

Het is weer een nieuwe week, en dat betekent dat we een hoop (nieuwe) vacatures online hebben staan! Er staan gemiddeld 200 vacatures in onze online vacaturebank. Ben jij op zoek naar een (bij)baan? We zetten de leukste vacatures in Tilburg voor je op een rij.

Nieuwe vacatures

Van Arendonk

Van Arendonk is op zoek naar medewerkers (fulltime) voor in hun webshop voor de periode mei tot en met september 2018. Ook zoeken zij medewerkers (fulltime) voor de periode juni tot en en met september 2018. Ze zijn ook op zoek naar een medewerker voor in het weekend (zaterdag en zondag) voor dezelfde periode.

Je taken zullen voornamelijk bestaan uit het controleren van schoenen bij binnenkomst en het verpakken en gereed maken voor verzending naar hun klanten in binnen- en buitenland. Is dit wat voor jou? Check dan hier even de vacature.

Repay HRM

Repay HRM is op zoek naar een Adviseur Mobiliteit. Heb jij het lef om echt het gesprek aan te gaan? Zie jij mogelijkheden en laat jij geen kans onbenut? Wil jij zelfstandig handelen in het belang van medewerker, opdrachtgever en werkgever? Dan is Repay HRM voor de locatie Tilburg opzoek naar jou!

Is dit helemaal jouw ding? Check dan hier de vacature!

Tilburg.com

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste redacteur en community manager met liefde voor de stad! Ben jij op zoek naar een leerzame en toffe stage of werkervaringsplaats? Ben jij communicatief sterk en heb je interesse in internet, social media en de stad Tilburg? Kun jij in mei/juni of in september beginnen? Dan is werken bij ons echt iets voor jou!

Is deze functie echt iets voor jou? Check hier dan snel de vacature!

Commerciële verkoop

Er zijn een aantal vacatures in de commerciële verkoop, check hier de leukste:

Horeca

Wij hebben op dit moment ontzettend veel horeca vacatures in onze online vacaturebank staan, kijk hieronder voor een kleine greep uit deze vacatures:

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.