Nieuws

Leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 86 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Op zoek naar een nieuwe baan? Deze nieuwe vacatures in en rondom Tilburg mag je niet missen

Afgelopen week zijn er weer een hoop mooie, nieuwe vacatures binnengekomen in onze vacaturebank. Daarom lichten wij graag weer een paar van de leukste vacatures voor jou uit. Zo vind je deze week nieuwe vacatures in de functies voor copywriter, nachtportier in hotels, magazijnmedewerk(st)ers en meer. Lees je mee?

Foto: Kieke van Maarschalkerwaart

Word jij de nieuwe copywriter van Strooploos?

Wil jij ’s ochtends het liefst nog niet weten wat je ’s avonds over je werkdag te vertellen hebt? Is ‘niet lullen maar poetsen’ jouw lijfspreuk? En doe je dat poetsen bij voorkeur in de vorm van schrijven, researchen, het afnemen van interviews en het onderhouden van socialmediakanalen? Dan is de kans aanwezig dat jij past binnen de functie voor copywriter bij full service communicatiebureau Strooploos in Tilburg. Kom erachter door onderstaande vacature te bekijken.

Nachtbrakers opgelet

Tilburgse hotels Mercure en Ibis zoeken een nachtportier voor 1 á 2 dagen in de week. Als nachtportier ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten en het gebouw. Je loopt hiervoor nachtrondes door het hotel. Ook check je gasten in en uit en voorzie je ze van informatie over het hotel en de faciliteiten van onze stad. Je doet de voorbereiding van het royale ontbijtbuffet en zorgt ervoor dat de openbare ruimtes netjes zijn opgeruimd en schoongemaakt voor de nieuwe shift. Super veelzijdig dus! Is dit iets voor jou? Lees dan verder.

Werken bij Coolblue

Het magazijn van Coolblue is gevestigd in Tilburg. Daar werkt een gezellig team dagelijks aan de missie om alle binnenkomende producten de juiste plek te geven in het magazijn én om alle bestellingen op tijd voor te bereiden om verzonden te worden. Wil jij hier onderdeel van zijn? Dat kan, want Coolblue is op zoek naar nieuwe medewerk(st)ers. Eerder schreven wij ook over de vier redenen waarom werken bij Coolblue een uitstekend idee is. Maar voor meer informatie kun je ook onderstaande vacature bekijken.

Meesterbakker van Iersel zoekt versterking op kantoor

Je kent Meesterbakker van Iersel vast door de velen filialen in en rondom Tilburg. Om al deze winkels draaiende te houden, werkt er naast een team van bakkers en verkopers ook een team op kantoor om alles in goede banen te leiden. En daar zoekt Meesterbakker van Iersel een nieuwe collega. Heb jij al enige ervaring met verkoop en orderadministratie, ben jij servicegericht en sta jij graag klanten te woord? Ben jij daarnaast communicatief sterk aangelegd en vind jij het leuk om allround bezig te zijn? Lees dan snel verder!

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: