Op zoek naar een nieuwe job? Coolblue zoekt veel versterking!

nieuwe job coolblue

Je hebt er ongetwijfeld weleens iets gekocht, reclames van voorbij zien komen of de grappige marketinguitingen op social media gezien: we hebben het natuurlijk over Coolblue! Maar wist je dat Coolblue ook als werkgever de moeite waard is? Ze hebben momenteel een aantal openstaande vacatures. Wij lichten er een aantal uit.

#1: Aan het werk als magazijnmedewerker

Ben jij minimaal 18 jaar oud, wil je in een gezellig team werken als magazijnmedewerker en profiteren van arbeidsvoorwaarden zoals 29 vakantiedagen? Coolblue is op zoek naar meerdere magazijnmedewerkers.

#2: Aan het werk op de afdeling retouren

Een goede werksfeer, fijne collega’s, ruim een tientje per uur en 29 vakantiedagen. Klinkt goed toch? Coolblue zoekt nog medewerkers voor op de afdeling retouren. Je biedt passende oplossingen aan klanten die hun order retour hebben gestuurd. Ook extra fijn: de flexibele werktijden.

#3: Coolblue zoekt heftruckchauffeurs

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij Coolblue als heftruckchauffeur? En heb je ervaring met het besturen van een EPT-, klem-, reach- of heftruck? Bekijk dan de onderstaande vacature. Goed om te weten: je hebt verschillende doorgroeimogelijkheden.

#4: Wil je reachtruckchauffeur worden?

Dan is dit misschien wel iets voor jou. Coolblue zoekt namelijk een reachtruckchauffeur. Extra fijn: een opleiding om reachtruckchauffeur te worden zit er automatisch bij. Het is een pré als je al een reachtruckdiploma hebt, maar anders kun je dit diploma nog altijd behalen nadat je bent aangenomen.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: