Nieuws

parttime baan tilburg
Let op! Dit artikel is al 772 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Op zoek naar een parttime baan? Dit zijn de leukste vacatures in Tilburg!

Op zoek naar een leuke parttime of studentenbaan in Tilburg? Er zijn er genoeg! Omdat je soms als werkzoekende door de bomen het bos niet meer ziet, zetten wij elke week de allerleukste vacatures voor je op een rijtje. Met deze week vacatures bij The Sting, Dufec, Henri Bloem en nog veel meer!

Zit jouw ideale vacature er niet bij? Dat kan natuurlijk. Maar neem dan zeker een kijkje in onze vacaturebank. Hier vind je momenteel meer dan 150 vacatures in (regio) Tilburg.

Uitgelichte vacatures

Dufec zoekt verkeerstellers voor 29 en 31 oktober

Ben jij op 29 en 31 oktober beschikbaar en wil je minimaal €100,- per dag verdienen? Meld je dan aan als verkeersteller bij Dufec. De werkzaamheden bestaan uit het tellen en registreren van het verkeer bij afritten en wegen rond snelwegen. Je vertrekt vroeg in de ochtend vanuit Tilburg en keert in de avonduren terug.

The Sting zoekt een parttime chauffeur

Heb jij wat tijd over om lekker achter het stuur te kruipen? Dan is dit een vacature voor jou! The Sting is namelijk op zoek naar een chauffeur voor de zaterdag (05.00 – 13.00 uur) en eventueel een doordeweekse dag. Voorwaarden zijn dat je in het bezit bent van een rijbewijs C en code 95, je een ervaren chauffeur bent (geweest) en dat je een enthousiaste, harde werker bent!

Andere leuke parttime banen

Maar dat is nog niet alles! Bekijk ook eens deze toffe functies in Tilburg:

Vacaturenieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in (regio) Tilburg? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht