Nieuws

VrijwilligersTilburg
Let op! Dit artikel is al 11 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Op zoek naar vrijwilligers? Nieuwe website koppelt vrijwilligers en hulpbehoevenden aan elkaar

VrijwilligersTilburg heeft een online platform gelanceerd. Dit is een digitale marktplaats voor vrijwillige inzet. Hier kunnen mensen die hulp nodig hebben zelf snel en eenvoudig op zoek gaan naar de vrijwilliger die ze nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan iemand die kan helpen boodschappen doen of iemand die kan helpen met de begeleiding van een gehandicapt kind.

De website

Naast beschikbare vrijwilligers, vind je op de website ook veel informatie die voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties interessant. Denk bijvoorbeeld aan het cursusaanbod van de vrijwilligersacademie en veelgestelde vragen. Als je liever persoonlijk geholpen wordt, ben je natuurlijk altijd welkom bij een van de zeven locaties. Bel (013) 549 86 46 voor het adres in jouw buurt of bezoek de website voor alle contactgegevens.

Aanmelden

Iedereen kan zich via de website aanmelden als vrijwilliger. Ook kun je als organisatie een oproep plaatsen wanneer je op zoek bent naar vrijwilligers. Zo helpt deze website mensen om hulp te zoeken in de eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast maakt VrijwilligersTilburg het gemakkelijk om een steentje bij te dragen aan onze samenleving of om hulp te vragen waar behoefte aan is.