Nieuws

bockbieren
Let op! Dit artikel is al 1514 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Opbokken op de Korte Heuvel: tien kroegen serveren de beste bockbiertjes

Het is (b)oktober en dat betekent dat bierliefhebbers hun hart op kunnen halen. De bockbieren stromen weer uit de kranen van de Tilburgse horeca en je kunt iedere week een tof bockbierevenement bezoeken. Zo ook aankomende zondag! De kroegen aan de Korte Heuvel organiseren gezamenlijk bockbierfestival ‘Opbokken’.

Na het succes van de eerste editie van vorig jaar, staat ook komende zondag volledig in het teken van het roodbruine gerstenat. Vanaf 14:00 uur kun je een proefglas aanschaffen en daarmee voor slechts €2,50 bockbieren proeven bij tien verschillende kroegen aan de Korte heuvel.

Deelnemende kroegen

De Korte Heuvel staat er natuurlijk al jaren om bekend dat ze samen de handen ineen slaan en hele gave evenementen organiseren. Denk bijvoorbeeld aan evenementen tijdens de Tilburgse Kermis en Koningsdag. Ook Opbokken is hier een voorbeeld van. De deelnemende kroegen zorgen er aanstaande zondag voor dat jij de lekkerste bokbieren proeft, er voor bijpassende hapjes wordt gezorgd en de muzikale omlijsting on point is.

Deelnemende kroegen zijn De Slijterij, Café Bakker, Stoffel, Studio, Polly Maggoo, Heuvel15, Weemoed, Cul de Sac, Bar Leonardo en de Live! Een kleine greep uit de collectie bokbieren aanstaande zondag: Steenbrugge Abdij Bock, D’n Ossebock van Brouwerij Muifel, Van Moll ‘Opgebokt’ Chocolate Doppelbock en Texels Stormbock.

Reageer op dit bericht