Nieuws

opbouw kermis
Let op! Dit artikel is al 760 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Opbouw kermis gestart: vliegende stoplichten, veel verkeersregelaars en gesloten wegen

Nog drie nachtjes slapen en dan begint de Tilburgse kermis. Vrijdagmiddag 15:00 uur gaan de attracties open en de kermis wordt om 19:00 uur officieel geopend. Tot die tijd rijden we dagelijks over het kermisterrein om de opbouw voor jullie vast te leggen.

Veel verkeersregelaars

Er zijn enorm veel verkeersregelaars op de been om het verkeer om te leiden. Een hoop wegen zijn namelijk afgesloten. Met name de Cityring en de omgeving van de Besterdring zijn slecht bereikbaar.

wegafsluitingen

Horeca maakt zich klaar

Ook de horeca is druk aan de slag om zich gereed te maken voor de kermis. Zo wordt Gin Fizz Outdoor opgebouwd, worden de terrassen van het Piusplein overdekt en zijn ook de zaken aan ook Korte Heuvel begonnen aan de opbouw.

piusplein-opbouwpaleisring-opbouw

Opbouw Amstel Bierhal

De opbouw van de Amstel Bierhal is inmiddels ook begonnen. Tientallen werklieden zijn aan het werk om de bierhal klaar te stomen voor de openingsavond. Dan treden onder andere Wolter Kroes en Tino Martin op.

opbouw-bierhal

Vliegende struiken en stoplichten

Obstakels die mogelijk in de weg staan voor attracties worden verwijderd van het kermisterrein. Zo kun je in de binnenstad vliegende lantaarnpalen, stoplichten en plantenbakken aantreffen. Ook de bushalte op de Heuvel is inmiddels verdwenen.

plantenbak

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Reageer op dit bericht