Nieuws

winterkermis
Let op! Dit artikel is al 316 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Opbouw winterkermis van start: vrijdagmiddag officiële opening

De grootste kermis van de BeNeLux hebben we al, maar één kermis per jaar in de binnenstad is eigenlijk niet genoeg voor een kermisstad als Tilburg. Vorig jaar werd voor het eerst de winterkermis georganiseerd en krijgt ook dit jaar een vervolg. Verwacht geen kermis in de grootte van de Tilburgse kermis in juli, maar gezellige attracties in een mooie winterbeleving. De opbouw is inmiddels in volle gang.

De komende tijd kun je in de binnenstad weer genieten van kermisattracties, vuurkorven, glühwein, prachtige sfeerverlichting en alles wat bijdraagt aan een mooie winterbeleving in Tilburg. De officiële opening van de winterkermis staat vrijdag 8 december om 16:00 uur gepland. De opening vindt plaats op de Heuvel.

Opbouw winterkermis

Maandagochtend is de opbouw van de winterkermis begonnen. De komende dagen zijn een hoop werklui erg druk bezig om van het centrum een Winter Wonder Land te maken. Woensdagochtend komt de grote Tubby Slide aan. Deze wordt op de Heuvel geplaatst.

De kermisattracties komen op de Heuvel, het Piusplein en het Pieter Vreedeplein te staan.

winterkermis winterkermis-5 winterkermis-3 winterkermis-1winterkermis-7

Kerstmarkt en meer

Niet alleen kermisattracties moeten bijdragen aan de winterbeleving in de Tilburgse binnenstad. Zo wordt er op de Paleisring een kerst- en foodtruckmarkt georganiseerd en staat de Dwalerij volledig in het teken van kerstsferen. Benieuwd naar alles over de winterbeleving in Tilburg? Check dan snel ons artikel met daarin alles wat je moet weten.

 

Reageer op dit bericht