Olympische droom? Join de Tilburgse Curlingclub!

De Olympische Winterspelen zijn helaas bijna voorbij, maar wat hebben we genoten! De ene Nederlander na de andere wist een gouden, zilveren of bronzen plak te bemachtigen. Heb jij nu ook met veel plezier gekeken en heb je misschien kriebels gekregen? Lijkt het je wel wat om in de toekomst deel uit te maken van Team NL, maar heb je jouw sporttalent nog niet ontdekt? Neem dan donderdagavond 22 februari een kijkje bij de open dag van de Tilburgse Curlingclub.

In de kinderschoenen

Nog nooit is het Nederlandse Curling Team erin geslaagd zich te plaatsen voor de Olympische Winterspelen, maar dit jaar was het mannenteam erg dichtbij. Helaas wisten zij zich tijdens het WK in Canada niet voor de Spelen te plaatsen. Met slechts vier verenigingen en 150 leden in Nederland, kan je gerust zeggen dat de sport nog in de kinderschoenen staat. Wil je dus ooit op de Olympische Winterspelen actief zijn? Dan is dit misschien wel je grootste kans! Leuk om te weten: de beste vrouwelijke curler van Nederland begon ook pas op haar achtentwintigste.

Open avond Tilburgse Curlingclub

Heb je kriebels gekregen van de Olympische Winterspelen? Kijk jij elke zondag naar de Curling Quiz op NPO1 en ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je het gewoon een keer proberen? Kom dan op donderdagavond om 20.00 uur naar het IJssportcentrum Tilburg en grijp je kans. Curlingclub Tilburg bestaat al sinds 1972 en kan je alles vertellen over de sport én de club. En niet geheel onbelangrijk: iedereen mag zelf ook een steen gooien.

Tilburgse Curlingclub