Open dag Helicon MBO Tilburg

Na de kerstvakantie word het voor de middelbare scholieren een spannende tijd, dan word het namelijk belangrijk om een volgende opleidingskeuze te gaan maken. Dus ben je op zoek naar een vervolgopleiding op MBO niveau? en wil je meer weten over Helicon MBO Tilburg? Kom dan naar de open dag.

Green Business Studies
MBO Tilburg biedt de opleiding Green Business Studies (niveau 4, BOL) aan. De opleiding sluit uitstekend aan bij leerlingen die na het vmbo, of de havo, zin hebben in een managementopleiding gericht op actuele thema’s zoals energie & watermanagement, vrijetijdsmanagement, lifestylemanagement en stad & wijkmanagement. In samenwerking met het bedrijfsleven en de gemeente worden veel mooie projecten gerealiseerd. Zo hebben leerlingen de eerste Festival Moestuin gerealiseerd tijdens Festival Mundial. Met hun diploma op zak kiezen veel leerlingen voor een vervolgstudie op het hbo of gaan ze aan het werk bij een evenementenbureau, projectontwikkelaar of starten een eigen onderneming.

Groen onderwijs
Helicon Opleidingen biedt groen onderwijs aan vanuit veertien scholen in Noord-Brabant en Gelderland, vmbo- en mbo opleidingen op het gebied van Dier, Green Business, Design, Voeding & Gezondheid, Agro, Techniek, Mens & Welzijn, Groene Ruimte en Milieu & Onderzoek.