Openingsweekend: Café Philip trekt een nieuw jasje aan

Café Philip opent dit weekend in een nieuw jasje. Na een zenuwslopende verbouwing met bloed, zweet en tranen is  donderdag 2 oktober iedereen méér dan welkom om het eindresultaat te komen bekijken en het in te luiden met een mega vette stapavond. Café Philip heeft toffe DJ’s, mooie acts en knalacties voor je in petto.

Waarom verbouwen zou je zeggen? Café Philip staat doordeweeks bekend als een leuke studentenkroeg en ook in het weekend staat het er vaak ramvol. ‘ Waarom niet? De tijd is rijp voor vernieuwing; we willen onze gast nóg meer een volledige avond meenemen naar de wereld van Café Philip’ aldus bedrijfsleider Flip Gooskens. En wat is die wereld van Café Philip dan?

Ten eerste hangt  aan het plafond een constructie van 50cm lange 3d ledtubes die geplaatst is door het bedrijf Invent Design. Zij plaatste deze constructie eerder in de grootste en dikste clubs in Azië en de VS en werken ook jaarlijks intensief mee aan Sensation.

Qua muziek gaat Café Philip weinig anders doen dan dat het nu doet. De muziek spreekt de doelgroep namelijk aan. Café Philip draait wat jij wilt horen. Van Pop tot Rock en de 90’s, van House tot Nederlandstalig en weer terug naar R&B en van Hardstyle tot Deephouse, ga een avondje op stap bij Café Philip en je hoort het langskomen.  De huis DJ’s van Café Philip weten al deze muziekstijlen perfect te combineren en in een vette DJ set te gieten. Natuurlijk gaat Café Philip nog regelmatig artiesten boeken. ‘ Dat zijn onze gasten van ons gewend de laatste jaren’ aldus Flip, die eerder artiesten zoals Yellow Claw, Paul Elstak, Vato Gonzalez, Quintino, La Fuente, Def Rhymz, Mental Theo, The Flexican, De Kraaien, Partysquad en Valerio boekte.

Café Philip richt zich eigenlijk enkel en alleen op uitgaanspubliek. Doordeweeks is Café Philip hét studentencafé van de korte heuvel. In het weekend richt Café Philip zich meer op het wat oudere uitgaanspubliek. Dan hanteren ze namelijk een leeftijdsgrens van 21+. Hou jij van de vetste houseplaten, dan loop je naar de eerste verdieping en ga je los in Club Philip. Wil jij alles horen dan maak jij een heel groot feest op de begane grond en wil je lekker knus op stap is de kelderpub perfect voor jou. Voor ieder wat wils eigenlijk.

philip 1

De begane grond is doormiddel van de verbouwing in een moderner jasje gestoken. De grote bar die je links van de entree ziet is van de muur afgekomen waardoor je om de bar kunt heenlopen. Ook de entree is vernieuwd en is van glas. De DJ-booth staat in het midden van de zaak. Ook daar kan de bezoeker helemaal omheen lopen wat ervoor zorgt dat de DJ’s optimale interactie hebben met de stapgasten en de doorstroom naar de eerste verdieping en de kelder wordt verbeterd.

Ook in het achterste gedeelte is een vernieuwde bar geplaatst.  Zo kun je als gast makkelijk en snel aan je biertje, wijntje, cocktail of mixdrankje komen. Doormiddel van verschillende verhogingen kun jij je danskunsten vertonen aan het hele café en kun jij mooi over het feestgedruis uitkijken.

philip 2

Café Philip gaat de stapavonden ook meer aankleden met entertainment. We gaan natuurlijk niet verklappen waaruit deze entertainment bestaat. Daarvoor moet je toch echt naar Café  Philip komen om het verrassingseffect optimaal te houden. Op deze manier heeft Café Philip voor ieder wat wils. Iedereen die komt voor een leuke avond, actief op de dansvloer of hangend met een ‘pilske’ aan de bar, is meer dan welkom.

philip 3

Café Philip was al een gevestigde naam in Tilburg maar wil door de verbouwing nog verder groeien en ziet de toekomst rooskleurig in. ‘ Nu we langzaam uit de crisis kruipen zien we dat mensen weer zin hebben in een écht avondje uit’ aldus Flip. Café Philip wil graag aan die wens voldoen en gaat spektakel bieden volgens Flip.

Natuurlijk blijft Café Philip werken met blauwe munten. Deze krijg je als je een avondje op stap gaat bij Café Philip bij het bestellen van je drankjes en kun je dan de volgende keer voor 23:00u inleveren. Dan krijg je per muntje een gratis drankje. Café Philip wordt door de nieuwe indeling ook wat knusser en gezelliger. Kom dus voortaan lekker op tijd naar Café Philip om een top stapavond in te luiden.

Dit weekend

Donderdag 2 oktober heropent Café Philip met hele dikke drankacties. Alle drank is gratis van 22:00u tot 22:30u en daarna krijg je tot 00:00u 50% korting op alle drank. Dit onder het genot van oogverblindend entertainment en op de klanken van DJ Nikolai en DJ Will-M.

Op vrijdag 3 oktober komen live artiesten Sammy Sticks en Rogé on Guitar de boel op stelten zetten. Onder het genot van lekkere corona´s (een bucket kost een tientje) geniet je van spectaculaire dance acts en ga je los wanneer The Boy Next Door en DJ Will-M achter de panelen staan.

Zaterdag staan DJ Thomas Sebastian en DJ Kriss-One geprogrammeerd in Café Philip. Daarnaast live acts waar we nog niet teveel over kwijt willen, alleen dat het opwindend gaat worden. Om het openingsweekend nog even door te trekken gaat Café Philip aanstaande dinsdag ook eventjes gek doen. Op deze studenten avond gaan de Nachtbrakers de tent afbreken en kost een biertank slechts 10 euro. Muziek wordt verzorgd door The Box Next Door en Tom Haver. De entertainment is een verrassing!

philip