Nieuws

noorderstreek
Let op! Dit artikel is al 523 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Oplevering eerste woningen nieuwe wijk de Noorderstreek

Eerder berichtten we jullie al over de nieuwe woonwijk ‘De Noorderstreek’ die in etappes neerstrijkt ten noorden van het centrum. Inmiddels zijn de eerste woningen opgeleverd aan de bewoners.

De eerste bewoners zijn al druk bezig met klussen. De sfeer en de omvang is door deze eerste woningen al voelbaar.

Noorderstreek

Een bijzondere woonwijk in Tilburg ontspruit op de plaats waar wijnimporteur Verbunt zich in 1844 wortelde. Smaak zette hier de toon en dat moet zo blijven. Van de Noorderstreek maken ze een ideale plek voor je eigen thuis. Sfeervol en beschut, als een groen dorp middenin een grote stad. Binnen minder dan tien minuten in het centrum, maar met alle ruimte voor kinderen om buiten te spelen. Een plek waar je kunt kiezen voor een huis naar jouw smaak. Want variëteit en keuzemogelijkheden heb je in de Noorderstreek volop. Er komen verschillende typen woningen, van tussen- tot vrijstaande woningen, met een diversiteit aan gevels, beukmaten, indelingen, en een select aantal kavels om zelf op te bouwen.

Modelwoning in de Noorderstreek

Ook is er gestart met het inrichten van een modelwoning in de Noorderstreek. Zo kunnen geïnteresseerden de nieuwe wijk echt ervaren. Tussen Kerstmis en Nieuwjaar zal de modelwoning op vaste tijden te bezichtigen zijn. De bezoektijden van de modelwoning komen op de website te staan.

Reageer op dit bericht