Opnieuw bezoekersrecord voor Natuurmuseum Brabant

Natuurmuseum Brabant

Natuurmuseum Brabant heeft dit jaar op 27 december opnieuw een bezoekersrecord gehaald. Deze keer was de familie van der Maade, en dan vooral de kleine Aaron, de gelukkige. 

Natuurmuseum Brabant

Ze sluiten met gepaste trots het jaar 2016 af. Nog nooit hebben meer dan 70.000 bezoekers in één jaar de weg naar het museum weten te vinden. Waar de teller vorig jaar op ruim 67.000 bezoekers stopte, mogen ze nu uitkijken naar het eindtotaal van rond de 71.000. Aaron van de Maade (6) wilde vandaag heel graag naar Natuurmuseum Brabant en stapte vanmiddag voor zijn papa en mama het museum binnen. Daarmee werd hij de 70.000ste bezoeker van het jaar!

Naast een bos bloemen voor zijn mama, gratis toegang, een lekkere versnapering in het museumcafé,  mocht Aaron(6) een cadeau uit de museumwinkel kiezen. Ook voor zijn zusje die er helaas niet bij kon zijn. Het succes van dit recordjaar is mede te danken aan de grote publiekstrekkers  ‘De dieren van Jeroen Bosch’ en het in september geopende ‘BOS’, de seizoenexperience voor 4-8 jarigen.