Nieuws

Let op! Dit artikel is al 596 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Oproep: deel dit weekend je Tilburgse trots tijdens de 211e verjaardag van de stad

Tilburg mag als stad zijnde dit weekend 211 kaarsjes uitblazen. Het is dan namelijk exact 211 jaar geleden dat Tilburg stadsrechten kreeg. Verschillende partijen in de stad roepen dan ook op om, ondanks het feit dat we niet naar buiten mogen, de verjaardag van de stad te vieren. Zo kun je je trots laten zien door een Tilburgse vlag op de hangen!

Of dat nou een Tilburgse vlag (te bestellen bij Ollie’s bijvoorbeeld), vlag van Willem II, Tilburg Trappers of Kruikenstad is, maakt eigenlijk niet uit. Natuurlijk is het ook leuk om op een andere manier je trots op de stad te etaleren. Zo heeft Willem II posters laten maken om voor het raam te plakken, zijn er al mensen die mooie foto’s van de stad voor hun raam hebben hangen en zijn er talloze andere creatieve manieren te bedenken om vanuit huis de stad uit te dragen.

En nu we het toch over verjaardagen hebben…

Het is natuurlijk niet alleen de stad die jarig is tijdens de coronacrisis, ook vele Tilburgers zijn jarig. Wellicht ziet zijn of haar verjaardag er momenteel wat minder uitbundig uit, maar we hebben toch verschillende leuke manieren bedacht om een topverjaardag te creëren. Alles hierover lees je in dit artikel.

En ken je onze Kwèèkeransichtkaarten al? Ook deze zijn leuk om de jarige Jop of iemand waar je op dat moment aan denkt mee te verrassen. Ze zijn hier te bestellen.

jarig

Reageer op dit bericht