Nieuws

Summer in the City 2017
Let op! Dit artikel is al 283 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Opwarmen voor bucket-festijn Summer in the City

Het leven van een student valt écht niet mee en daarom is het goed om af en toe stoom af te blazen. Ben jij ook toe aan een goede cooling down? Schrijf dan maar vast donderdag 15 juni in je agenda, want dan is het tijd voor Summer in the City 2017: het leukste studentenfeest op het Piusplein.

Summer in the City 2017

Summer in the City wordt al jaren georganiseerd door damesdispuut NONTEMBA van T.S.V. Plato en herendispuut V.E.R.ZUIPEN van T.S.R. Vidar, in samenwerking met de kroegen Bolle, Brandpunt en Slagroom. Tijdens dit evenement op het Piusplein hangt er een zomerse sfeer, die versterkt wordt door de strandattributen en buckets Malibu-cola. #bucketlurpers #discodancing #partycrashers

Fijne dansplaatjes

Muziek maakt de sfeer tijdens Summer in the City. Zo worden er in Bolle, Brandpunt en Slagroom de lekkerste dansplaatjes gedraaid. Onder meer de volgende dj’s zijn van de partij:

Dus…

Als je zin hebt in een goed feestje, dan is Piusplein de plek waar je moet zijn op donderdag 15 juni. Van 21.00 tot 04.00 gaan de voetjes van de vloer, en ook niet onbelangrijk: toegang is gratis! Wil je weten of jouw vrienden ook op de dansvloer te vinden zijn? Houd dan het Facebookevenement in de gaten.

Alvast in de stemming komen voor Summer in the City 2017 of warme herinneringen ophalen? Bekijk dan de aftermovie:

Reageer op dit bericht