Nieuws

koningsnacht
Let op! Dit artikel is al 345 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Oranjekoorts: de leukste feestjes tijdens Koningsnacht in Tilburg

Heb jij je oranje of rood-wit-blauw gestreepte outfit al klaar liggen en ga jij feesten in Tilburg? Lees dan snel verder! We hebben namelijk de allerleukste feestjes tijdens Koningsnacht voor je op een rijtje gezet. 

Koningsnacht Tilburg

Tijdens Koningsnacht staan er al veel feestjes op het programma in Tilburg.

Schouwburgring: Tilburg Zingt

Op de Schouwburgring staat tijdens Koningsnacht het grootste meezingevenement van Nederland op het programma. Jaarlijks komen zo’n 20.000 feestvierders op het event af.

  • 18:00 – 01:00 uur
  • Gratis entree
  • Check hier de playlist
  • Extra info: de officiële afterparty vindt plaats in de Stadhuisstraat. Hierover lees je meer in dit item.

Piusplein: feest voor jong en oud

Op het Piusplein kun je genieten van een silent disco, oud Hollandse spelen, verschillende optredens, een chill area, lekkere cocktails en speciaalbieren. Het wordt een festijn voor jong en oud. Tevens organiseren ze een Royal VrijMiBo.

Korte Heuvel: outdoorfestival Buitengewoon

Op de Korte Heuvel plaatsen ze tussen de Philip en Bar le Clochard een groot buitenpodium. Hier breken meerdere dj’s en artiesten het gezellige horecastraatje grondig af.

Oranjestraat: disco, house en techno

Voor de lekkerste techno, disco en house ben je in de Oranjestraat te vinden. Deze grenst aan de Schouwburgring en is daarmee perfect te combineren met een bezoekje aan Tilburg Zingt.

Piusplein-noord: Orange Square

Op het noordelijke gedeelte van het Piusplein gaan ze tijdens Koningsnacht flink gas geven met meerdere dj’s op het plein.

Meer feestjes

Maar er staan nog veel meer feestjes op het programma tijdens Koningsnacht in Tilburg. We zetten het voor je op een rijtje:

Koningsnacht en -dag in Tilburg

Benieuwd naar het volledige programma tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Tilburg. Check de agenda.

Reageer op dit bericht