Nieuws

overnachten
Let op! Dit artikel is al 1289 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hier kun je overnachten in Tilburg tijdens koningsdag

De koning komt naar Tilburg. Reden voor bezoekers van buitenaf om een nachtje door te brengen in deze mooie stad. Maar waar kun je als bezoeker nu eigenlijk het beste overnachten? Wij hebben de slaapplaatsen die momenteel nog beschikbaar zijn voor je op een rijtje gezet. De volgende overnachtingen zijn te boeken voor de nacht van 26 op 27 april. 

Hotelovernachtingen

 

Bastion

Bastion Hotel

Bastion is een viersterrenhotel op een goed bereikbare locatie. Het compleet vernieuwde hotel is gelegen aan de rand van Tilburg, vlakbij de snelweg. Het adres is Kempenbaan 2, 5018 TK Tilburg. Reserveren kan via de website van het Bastion Hotel.

postelse hoeve

De Postelse Hoeve

De Postelse Hoeve is een driesterrenhotel waarbij gastvrijheid erg belangrijk is. Het hotel is gelegen in het noordelijke deel van de stad, aan de Dr. Deelenlaan 10, 5042 AD Tilburg. Reserveren kan via de website van De Postelse Hoeve.

Hostel

Hostel roots

In het gloednieuwe hostel Roots is verrassend, comfortabel en ongedwongen.  Het hostel bevindt zich in het centrum van Tilburg. Het is gelegen aan de Stationsstraat 41, 5038 EC Tilburg. Momenteel kan er nog geboekt worden via Booking.com

Overige overnachtingen

Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om bij mensen thuis te logeren. Hiervoor zijn nog heel wat slaapplaatsen beschikbaar in de binnenstad. Dit zijn de Airbnb toppers die het dichtst bij de koninklijke route zijn te vinden:

Moderne ruime woning in het centrum

Vanaf dit moderne appartement ligt 50 meter van het centrum.  Het appartement is geschikt voor maximaal vier personen en bevindt zich in de Zuid-Oosterstraat.
moderne ruime

Luxe zit-slaapkamer bij het centrum

Deze kamer bevindt zich tussen het centrum en de Piushaven. Je hoeft maar vijf minuten te lopen en staat in hartje Tilburg en is geschikt voor maximaal drie personen. De kamer bevindt zich in de Galjoenstraat. 
bij centrum

B&B Hoe maakt u het?

B&B Hoe maakt u het? ligt op loopafstand van het bruisende centrum. De kamer is geschikt voor maximaal twee personen en bevindt zich in de Jan Aartestraat.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Reageer op dit bericht