Nieuws

parkeren
Let op! Dit artikel is al 1016 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Parkeergarage Heuvelpoort: Laatste verdiepingen nu ook geopend

Tijdens de kerstvakantie maken parkeerbezoekers kans op 1 jaar lang gratis parkeren (t.w.v. € 1.000,-). Hieronder lees je hoe je kunt meedoen en wat de prijzen kunnen zijn.

Parkeergarage Heuvelpoort

Al sinds dit najaar is een flink deel van de vernieuwde Parkeergarage Heuvelpoort geopend, maar tussen kerst en oud en nieuw zijn naar verwachting alle verdiepingen gereed. De garage heeft dan 378 parkeerplekken, bijna twee keer zoveel als voorheen. Om het eind van de verbouwing te vieren worden parkeerbezoekers tijdens de kerstvakantie getrakteerd op een loterij met prachtige prijzen. Je maakt kans op parkeertegoed, dinercheques, saunabonnen en een geweldige hoofdprijs: een jaar lang gratis parkeren in Parkeergarage Heuvelpoort (ter waarde van € 1.000,-).

Gratis deelnemen

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari is tussen 13:00 uur en 18:00 uur een actieteam bij de ingang van de garage aan het Piusplein. Iedereen die op deze dagen gebruik maakt van de garage, mag gratis deelnemen aan de loterij en meedingen naar de hoofdprijs.

Transformatie

Parkeergarage Heuvelpoort heeft een gigantische transformatie doorgemaakt. Niets herinnert nog aan de donkere garage met smalle, steile in- en uitrit. Grote parkeervakken, een glooiende brede toegang, betalen per minuut (ook met apps als Stadsparkeren en Parkmobile), contactloos betalen en in- en uitrijden met kentekenherkenning zijn kenmerkend voor de nieuwe situatie. Er zijn 22 dubbele laadpalen (22kw) voor elektrische voertuigen aanwezig, waarvan twee Tesla Destination Chargers. Ook is de garage toegankelijk voor voertuigen tot een hoogte van twee meter. Een abonnement afsluiten is nu nog voordelig. Wie een jaarabonnement voor 2017 afsluit, parkeert de eerste twee maanden gratis.

Reageer op dit bericht