ParkGolf Berkel-Enschot 2014

In navolging twee succesvolle evenementen in 2012 en 2013 zal ook dit jaar op zondag 22 juni in Berkel-Enschot weer een unieke golfbaan worden aangelegd. Op diverse velden verspreid door het dorp zullen in totaal 18 uitdagende holes worden gecreëerd waarop die dag een leuk en gezellig golf toernooi wordt gespeeld.

Het “fun” element om golf te spelen midden in Berkel-Enschot staat deze dag centraal, maar het werkelijke golfspel wordt zo goed mogelijk benaderd. Iedereen uit Berkel-Enschot en omgeving is welkom om mee te doen en men kan individueel of als een team inschrijven. Golfervaring is niet verplicht maar helpt uiteraard wel om een goede score te halen.

De baan bestaat uit par 3, 4 en 5 holes met Boerderij Denissen als centraal clubhuis. Er wordt gespeeld met een officiële AlmostGolfbal. Het formaat en de reactie van deze bal zijn gelijk aan die van een normale golfbal, echter door een ander materiaal en lager gewicht kan deze veilig gebruikt worden en kunnen ook nieuwsgierige bezoekers dus veilig langs de baan lopen. Deelnemers dienen zelf clubs mee te brengen waarbij alleen een putter en wedges (PW, SW, etc) zijn toegestaan.

Programma

Deelnemers

Deelnemers worden om 13.00 uur verwacht bij Boerderij Denissen. Koffie/ thee met iets lekkers staan klaar en bovendien biedt de driving range de mogelijkheid om in te slaan en te wennen aan de AlmostGolf® bal.

Na een korte instructie om 14.00 uur ontvangt iedere speler tee’s, ballen, wedstrijdreglement, plattegrond en scorekaart waarna de wedstrijd kan beginnen. Na het succes van vorig jaar starten we ook deze editie middels een gunshot dus alle flights tegelijkertijd op de verschillende holes. Rond 17.30 uur zal de wedstrijd afgelopen zijn en is het tijd voor een borrel op het terras bij Boerderij Denissen. Vanaf 18.00 uur wordt een overheerlijke BBQ verzorgd en rond 19.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Publiek

Vanzelfsprekend is publiek van harte uitgenodigd om deze dag gezellig door het dorp, dus eigenlijk over de golfbaan, te wandelen om de prestaties van de spelers te bewonderen. Daarnaast is ook Boerderij Denissen gewoon geopend voor een drankje “in het clubhuis”.