Nieuws

paasei
Let op! Dit artikel is al 387 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pasen komt eraan: ontwerp je eigen paasei bij Friandries door middel van een kleurplaat

Over iets meer dan twee weken is het zover: Pasen. Dit jaar helaas geen paasweekend waar we met zijn allen de deur uit kunnen, maar een paasontbijt met je gezinnetje zit er gelukkig nog wel in. Daar horen natuurlijk paaseieren bij. Dé chocoladejuwelier van Tilburg, namelijk Friandries, komt nu met een toffe actie. Je kunt een kleurplaat maken, die inleveren in de winkel en dan gaan zij jouw kleurplaat omzetten in een mooi paasei. 

Kleurplaat paasei

En Friandries benadrukt: de tekening is echt niet alleen voor kinderen. Op de website kun je de kleurplaat downloaden, uitprinten, inkleuren en inleveren bij de winkel in de Willem II-straat. Hierop staan ook de voorwaarden van de actie.

Als jij je kleurplaat inlevert, neemt Friandries het paasei in productie. De kosten van zo’n eigen designer paasei zijn 20 euro. Hiervoor heb je een mooi kunstwerk dat helemaal van jezelf is en ook nog eens fantastisch smaakt. Je kunt het chocolade ei ophalen in de winkel of het thuis laten bezorgen.

Het paasei wordt maar liefst 17 centimeter hoog en je mag zelf bepalen of de chocolatiers van Friandries gebruik maken van pure, witte of melkchocolade. Een flinke hap voor tijdens Pasen dus en leuk om te delen.

Bezorgservice

Overigens heeft Friandries door de Coronaperikelen ook een bezorgservice opgestart. Je kunt online je bestelling plaatsen en de heerlijke chocoladekunstwerkjes worden in Tilburg door het bezorgteam thuisbezorgd.

Je kunt er ook voor kiezen om naar de winkel te gaan om de lekkernijen in te kopen. Friandries heeft gepaste maatregelen getroffen en handelt volledig in de lijn van de richtlijnen van het RIVM.

Reageer op dit bericht