Passie en Romantiek bij Studio Klasse Tilburg

Muziektheaterstudio Studio Klasse Theater in Tilburg, speelt op 30, 31 januari en 1 februari de voorstelling ‘De Boeket Reeks’. Een liedjesprogramma geïnspireerd op verhalen en karakters uit de legendarische boekenreeks: Bouquet.

Ze zijn single, gespierd, slim, én stinkend rijk. Alles wat ze niet hebben, krijgen ze met één vingerknip. Maar dan ontdekken de vier adembenemende vrijgezellen dat de zoektocht naar liefde niet over rozen gaat. Ware liefde is niet te koop. Ware liefde moet veróverd worden. Ook als je op een luxe ranch woont.. of in een keizerlijk paleis…of op een tropisch eiland…’

De Boeket Reeks

De Boeket Reeks is alweer de zesde productie van Studio Klasse Theater. Maak u op voor een romantische avond met de állerbeste zwijmelklassiekers van de afgelopen 40 jaar. Gezongen door de 19 woest aantrekkelijke deelnemers van Studio Klasse Theater. In het liedjesprogramma komen alle thema’s uit de bekende reeks voorbij: de aantrekkingskracht, de verleiding, de begeerte en de misverstanden. Maar uiteindelijk overwint de liefde. Altijd.

Over Studio Klasse Theater Studio Klasse Theater biedt professionele podiumkunstenaars én ambitieuze amateurs groei en training op hun zoektocht naar creatieve vrijheid en theatrale kracht. Waarachtigheid in spel, muzikaliteit en verdieping staan hierbij voorop. Hiertoe werken zij samen met, onder andere, choreograaf, repetitors en bandleiders Joost de Jong (Billy Elliot), Ruud Verkoeijen (Factorium) en Dave Hanhart (JC in concert, Danzing Queen). Eerdere successen van hun hand waren de liedjesprogramma’s Ik Wou Dat Ik Jou Was , Traenen met Tuyten, De Biecht, Het Lot en en de muziektheatervoorstelling Camping De Bokkepoot. Onlangs is ook er een jongerenafdeling, Studio Jongeren Theater opgericht.

Aanvang voorstellingen 30 en 31 januari 20:15 uur, 1 februari 14:15 uur. Kaartjes á € 16,50 kunt u reserveren via www.studioklassetheater.nl of odette@studioklassetheater.nl

Klasse Theater
Carré 16
5017 JE Tilburg