Nieuws

nationale bioscoopbon
Let op! Dit artikel is al 255 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pathé en de Nationale Bioscoopbon gaan samenwerking aan

Vanaf maandag 4 februari 2019 kunnen Pathé bezoekers de Nationale Bioscoopbon weer verzilveren en kopen bij alle Pathé bioscopen in Nederland dus ook in Tilburg. Ook de MaDiWoDo Bioscoopkaarten kunnen vanaf die datum aan de kassa van de Pathé bioscopen worden ingeleverd. De Nationale Bioscoopbon is ook online te koop via de website

Na een tijdelijke onderbreking heeft Pathé besloten de Nationale Bioscoopbon weer te accepteren en te verkopen. Director Commerce van Pathé, Doron Kurz: “Pathé wil binnen de bioscoopbranche graag de krachten bundelen. We zijn dan ook zeer verheugd dat er vanaf 4 februari een samenwerking is tussen de Stichting Nationale Bioscoopbon en Pathé. Bioscoopbezoekers kunnen vanaf die datum bij alle Pathé bioscopen de Nationale Bioscoopbon en de MaDiWoDo Bioscoopkaart weer verzilveren.”

Voordelen voor de bezoeker

Voordeel bezoeker “Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond cadeau,” aldus Marco Boer van de Stichting Nationale Bioscoopbon, die de bon uitgeeft. “Wij zijn blij dat Pathé weer is aangesloten en bezoekers vanaf 4 februari 2019 onze bonnen ook in alle Pathé bioscopen in Nederland kunnen verzilveren.” De Nationale Bioscoopbon is na aansluiting van Pathé geldig bij alle bioscopen én de meeste filmtheaters in Nederland en is in te leveren voor elke film, op elke dag. De Nationale Bioscoopbon is er vanaf een waarde van € 5,- tot € 150,-.

MaDiWoDo Bioscoopkaart

De MaDiWoDo Bioscoopkaart is een cadeaukaart zonder geldelijke waarde. Het heeft de waarde van één bioscoopticket voor een 2D-film die bezoekers kunnen inwisselen op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, met uitzondering van erkende feestdagen en in de kerstvakantie. Eventuele toeslagen betalen bezoekers zelf. De MaDiWoDo Bioscoopkaart kan alleen zakelijk worden besteld via de website.

Reageer op dit bericht