Nieuws

Interactief Gamen
Let op! Dit artikel is al 282 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pathé introduceert interactief gamen in de bios

Met je smartphone gamen in de bioscoop? Zonde van de filmervaring zou je denken, maar bij Pathé is het binnenkort echt mogelijk. Bezoekers van de speciale vertoning van Tupac Shakur: All Eyez On Me op maandagavond 12 juni hebben de primeur: zij kunnen voorafgaand aan de film deelnemen aan een op maat gemaakte quiz.

Drie smaken

In samenwerking met het Tilburgse bedrijf Livewall biedt Pathé drie interactieve gaming concepten aan die tijdens speciale evenementen ingezet kunnen worden. Het gaat om Pathé Quiz, Pathé Fun Module en Pathé Social Wall.

  • Pathé Quiz: bezoekers krijgen tien beeldfragmenten te zien met daaraan gekoppeld een film-gerelateerde vraag. Na afloop van de quiz verschijnen de winnaars op het bioscoopscherm.
  • Pathé Fun Module: bezoekers krijgen tien filmfragmenten te zien met meerkeuzevragen. Na de laatste vraag krijgen de bezoekers een match te zien die ze kunnen delen via social media.
  • Pathé Social Wall: bezoekers posten een foto van zichzelf op Instagram, Facebook of Twitter, vergezeld van een gekoppelde hashtag. Vervolgens zien zij hun foto terug op het grote doek.

App-loos gamen

Je hoeft geen speciale app te downloaden om deel te kunnen nemen aan de drie gaming concepten van Pathé. Het is heel simpel: de bezoeker surft naar de webpagina die op het filmdoek te zien en selecteert zijn of haar Pathé-vestiging. Inloggen gaat vervolgens via Facebook of per e-mail en daar ga je. Ook vóór de film hoef je je dus niet meer af te vragen wat je moet doen.

Reageer op dit bericht