Pathé Kleuterbios een groot succes!

Op zondag 14 september organiseerde Pathé Tilburg een nieuwe uitverkochte editie van de kleuterbioscoop. Het was een eerste kennismaking met film voor de allerkleinste kinderen. Deze kleuterbioscoop was deze keer extra speciaal  vanwege een castbezoek.

Thomas de Stoomlocomotief en de Dikke Conducteur waren namelijk ook aanwezig. Alle kinderen konden met deze filmhelden op de foto. Deze foto’s zijn terug te vinden op de Facebook-pagina van Pathé Tilburg. Naast het castbezoek konden de kinderen ook nog geschminkt worden, en waren er volop kleurplaten, ballonnen en ranja. Het was een groot feest.

Nadat alle kinderen en volwassenen waren voorzien van een hapje en een drankje vulde de bioscoopzaal zich snel. De kinderen genoten van de film en kregen na afloop ook nog een stickervel én een filmdiploma met  hun eigen naam erop mee naar huis.

Volgende kleuterbios: Maya de Bij
Op 5 oktober  is er weer een nieuwe kleuterbios. Dit keer met de film: Maya de Bij. Tijdens de kleuterbioscoop staat het geluid wat zachter en blijft er gedimd licht aan in de zaal. Verkleed komen mag natuurlijk altijd!

 Tickets
Tickets zijn te koop op www.pathe.nl/tilburg en bij de kassa van Pathé Tilburg, Pieter Vreedeplein 174. Parkeren kan tot 50% korting in de Heuvelpoort parkeergarage.