Nieuws

Pathé Oscarmaand
Let op! Dit artikel is al 1572 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pathé organiseert Disneyweken voor de tweede keer volgende maand

In september presenteert Pathé in 28 bioscopen van Pathé, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited voor de tweede keer de Pathé Disneyweken. De magische klassiekers The Jungle Book, WALL-E, 101 Dalmatiërs en publiekskeuze Pocahontas keren dan wegens groot succes terug op het grote doek. Tickets zijn nu te koop via www.pathe.nl/disneyweken en aan de kassa’s van de 28 bioscopen.

Het publiek kon via een poll op de website van Pathé zelf kiezen wat, naast de klassiekers The Jungle Book, WALL-E en 101 Dalmatiërs, de vierde film zou worden bij de Pathé Disneyweken 2017. Uiteindelijk kwam Pocahontas als winnaar uit de bus voor Pinokkio, Peter Pan en Assepoester. De hele maand september staan 28 bioscopen van Pathé, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited in het teken van de Pathé Disneyweken en kan jong en oud de Disneymagie opnieuw beleven op het grote doek. De vier klassiekers worden zowel in de originele als in de Nederlands gesproken versie vertoond.

The Jungle Book

Trek met Mowgli diep de jungle in, waar hij van de zorgeloze Baloe leert ‘Wat je van beren leren kan’. Ontmoet de wijze oude panter Bagheera en koning Louie, de gekke orang-oetan, maar pas op voor de sluwe tijger Shere Khan en de lissstige slang Kaa. The Jungle Book is een tijdloos meesterwerk vol spanning, wilde pret en swingende muziek.

WALL-E

Wat als we de aarde zouden moeten verlaten en zouden vergeten de laatste robot uit te zetten? Deze animatiefilm van Pixar, boordevol verrassingen actie, humor en gevoel, vertelt het verhaal van de toegewijde robot WALL-E, die al honderden eenzame jaren in zijn eentje de aarde schoonhoudt. Maar dan ontmoet hij op een dag de glanzende zoekrobot EVE en vindt hij een nieuw doel in zijn leven.

101 Dalmatiërs

Dit spannende avontuur begint wanneer Cruella De Vil alle dalmatiërpups uit Londen ontvoert, waaronder de vijftien pups uit het gezin van Pongo en Perdita. Samen met een groep heldhaftige dieren start Pongo een spectaculaire zoektocht om de pups te redden. 101 Dalmatiërs is een onweerstaanbare klassieker waar het hele gezin iedere keer weer van zal genieten.

Pocahontas

Op een dag ziet het indianenmeisje Pocahontas blanke kolonisten aan land komen. Ze is erg nieuwsgierig en als ze John Smith ontmoet, de leider van de groep mannen, wordt ze verliefd op deze aardige kapitein. Het is het begin van vele spannende en romantische avonturen.

Reageer op dit bericht