Nieuws

Pathé Tilburg
Let op! Dit artikel is al 559 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pathé Tilburg ontvangt 100.000ste Star Wars IMAX bezoeker

In slechts drie weken tijd trok Rogue One: A Star Wars Story bij Pathé in IMAX 3D al honderdduizend bezoekers. Het 100.000ste IMAX-ticket werd vandaag in Pathé Tilburg gekocht door Chris van Iersel die met zijn gezin de film bezocht. Theatermanager Rob van Lierop gaf hem een mooi Rogue One: A Star Wars Story-prijspakket cadeau en twee Pathé Unlimited Jaarabonnementen.

Rogue One: A Star Wars Story is alleen bij Pathé te zien in glorieus IMAX 3D en draait nog tot en met 18 januari in Pathé Arena (Amsterdam), Pathé Schouwburgplein (Rotterdam), Pathé Spuimarkt (Den Haag), Pathé Arnhem, Pathé Eindhoven en Pathé Tilburg.

In totaal trok Rogue One: A Star Wars Story bij Pathé al ruim 250.000 bezoekers. 44 procent daarvan zag de film in IMAX.

Pathé verwacht zaterdag 7 en zondag 8 januari een piek in de bezoekersaantallen omdat bij alle IMAX-voorstellingen van Rogue One: A Star Wars Story de bezoekers een exclusieve IMAX mini-poster van de film ontvangen.

IMAX 3D

Dankzij hypermoderne filmtechnologie met kristalheldere digitale beelden en twaalfduizend Watt digital surround sound, onderga je er letterlijk de ultimate movie experience. IMAX heeft grotere schermen, scherper beeld en harder geluid dan andere bioscoopzalen. Alles, van de film zelf tot de bioscooptechniek en de zaal, is speciaal ontworpen om mensen het gevoel te geven dat ze echt deel uitmaken van de film.

Rogue One: A Star Wars Story

Felicity Jones, Mads Mikkelsen en Forest Whitaker spelen hoofdrollen in het SF-avontuur van regisseur Gareth Edwards, een productie van Lucas Film. Een groep rebellen moet in roerige tijden samenwerken om de plannen voor het ultieme vernietigingswapen Death Star te stelen van het oppermachtige Keizerrijk.

Reageer op dit bericht