Nieuws

Pathé Tilburg
Let op! Dit artikel is al 1438 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pathé Tilburg sluit 2017 af met een bezoekersrecord

Op vrijdag 22 december heeft Pathé Tilburg haar 400.000ste bezoeker mogen ontvangen bij Star Wars: The Last Jedi in IMAX 3D. Het ticket werd gekocht door Niels Claassen uit Breda die samen met Maria Pigmans en Frans Claassen hiervoor speciaal naar Tilburg kwamen. Zij werden door de theatermanager verrast met bloemen, een straatje vrijkaarten en natuurlijk een hapje en drankje.

Niels vertelt dat hij vaak in Breda naar de film gaat, maar toch regelmatig naar Pathé Tilburg komt vanwege de IMAX zaal. “En Star Wars is een film die moet je nu eenmaal in IMAX beleven!” Manager Theatre Rob van Lierop vult aan dat bezoekers steeds vaker bewust voor de kwaliteit van IMAX kiezen, vanwege zijn enorme scherm en beter geluid. Met films als Dunkirk, Logan, Thor, Pirates of the Caribean, Fast & Furious 8 zijn er veel toptitels geweest in deze zaal. Maar ook films als Fifty Shades Darker, Dispicable Me 3, Murder In The Oriënt Express en momenteel ook Ferdinand hebben bijgedragen aan de groei van het bioscoopbezoek.

Tien jarig bestaan

Dit jaar vierde de bioscoop aan het Pieter Vreedeplein haar tien jarig bestaan. Een feestweek begin oktober met tal van activiteiten is geweest. Deze mijlpaal van 400.000 bezoekers is de kers op de taart van het feestjaar. Met de moderne IMAX zaal, de ruime foyer, twee verbouwde zalen afgelopen jaar, de TOP Deal (de luxe stoelen inclusief hapje en drankje naar keuze) boven in iedere zaal en het zeer gunstige kindertarief van € 5,- is er een breed aanbod voor filmbezoek in het centrum van Tilburg.

Star Wars: The Last Jedi

The saga continues… In Lucasfilm’s Star Wars: The Last Jedi gaat de Skywalker-saga verder. Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld…

Reageer op dit bericht