Nieuws

Rewind Festival
Let op! Dit artikel is al 298 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pathé Tilburg vanaf nu aangesloten bij Tilburgse Meedoenregeling

Vanaf maandag 29 april kunnen bewoners uit Tilburg en omstreken die zijn aangesloten bij de Meedoenregeling ook een gezellig uitje gaan brengen aan de Pathé bioscoop op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. De Meedoenregeling is een initiatief vanuit de gemeente Tilburg waarbij huishoudens en gezinnen uit de lagere inkomensklassen een budget beschikbaar gesteld krijgen om een aantal keer per jaar een uitje te plannen bij de aangesloten organisaties. Vanaf nu kan je dus ook bij Pathé dit budget besteden.

Meedoenregeling

Leden van de regeling kunnen vanaf nu voor €6,- van hun budget naar Pathé Tilburg komen. Met het budget kan ook worden gekozen om naar 3D en IMAX 3D voorstellingen te gaan. Tickets zijn alleen te koop aan de kassa van Pathé Tilburg. Wat altijd meegenomen moet worden is een geldig legitimatiebewijs en het klantnummer dat zij verkregen hebben vanuit de Meedoenregeling.

Meer informatie

Met de introductie van de Meedoenregeling bij Pathé Tilburg gaat een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. En zijn wij blij dat we ook deze doelgroep de mogelijkheid kunnen bieden om even een andere wereld te beleven op het grote scherm. Voor vragen en meer informatie voor leden van deze regeling verwijzen wij graag naar de website.

Reageer op dit bericht