Nieuws

finale eurovisie songfestival
Let op! Dit artikel is al 460 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pathé Tilburg zendt finale Eurovisie Songfestival uit

“And twelve points go to … The Netherlands’’. Op zaterdagavond 18 mei is het weer zover. Dan vindt de finale van 64e editie van het Eurovisie Songfestival plaats. Dit jaar vanuit de hoofdstad van Israël; Tel Aviv. Deze finale, waarin hopelijk ook Nederland gaat deelnemen, zal Pathé Tilburg die avond live gaan uitzenden op het grote doek.

Liefhebbers van dit grote muziekspektakel kunnen alles dus comfortabel gaan volgen vanuit hun bioscoopstoel. Natuurlijk in optimale beeld- en geluidskwaliteit. Vanaf 20:30 uur zal de uitzending starten en in zijn volledigheid te zien zijn.

Duncan Laurence

Nederland doet het de laatste jaren erg goed op dit podium en ook dit jaar staat er weer een goede inzending klaar om hoge ogen te gaan gooien en de finale te behalen. Duncan Laurence, afkomstig van de Rockacademie in Tilburg staat op dit moment bovenaan bij de bookmakers met zijn nummer Arcade. Hij kreeg bekendheid in Nederland door zijn deelname aan het vijfde seizoen van het televisieprogramma The Voice Of Holland, waar hij de halve finale bereikte.

Tickets

Tickets voor dit avondvullende programma kosten slechts €5 en zijn vanaf donderdag 9 mei te koop via de website van Pathé en aan de kassa van de bioscoop. Parkeren in de binnenstad van Tilburg tegen 50% korting voor de eerste drie uur kan bij Parkeergarage Heuvelpoort.

Reageer op dit bericht