Nieuws

bioscoopkaartjes
Let op! Dit artikel is al 297 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pathé Tilburg zendt seizoensfinale Game of Thrones uit in de bioscoop

Je favoriete serie, perfect beeld en kraakhelder geluid. Pathé Tilburg zendt de seizoensfinale van Game of Thrones uit in de bioscoop. Dit is tevens de allerlaatste aflevering van de televisieserie. 

In totaal zenden 19 vestigingen in Nederland de slotaflevering uit, waaronder Tilburg. Er zijn 288 plekken beschikbaar en manager Rob van Lierop laat aan het Brabant Dagblad weten dat deze naar verwachting in mum van tijd weg zijn. Ook laat hij weten dat mensen met een Ziggo- of Pathé-abonnement voorrang krijgen op een kaartje en zij per mail geïnformeerd worden.

Tweede keer

Het is de tweede keer dat Pathé Tilburg Game of Thrones uitzendt. In 2017 was dit ook al het geval en namen honderden fans van de serie plaats in de bioscoopzaal. Kaarten waren dan ook heel rap uitverkocht.

Meer informatie

De seizoensfinale (tevens de finale van de serie) start op 20 mei om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. Voor de kaartverkoop kun je het beste de kanalen van Pathé in de gaten houden. Want, zoals je hierboven leest, krijgen abonnementhouders eerst kans kaarten te bemachtigen. Mochten er dan nog kaarten over zijn, gaan deze de verkoop in.

Reageer op dit bericht