Paul Appels kiest voor sfeer en kwaliteit van PUUR Fitness

Paul Appels, voormalig instructeur Ooms Drieburcht, kiest voor het gelijksoortige sportaanbod, zelfde mate van begeleiding en sfeer om te sporten en te werken van Puur Fitness. Sporten doe je bij Puur al vanaf € 11,- per maand.

“Tot voor kort was ik werkzaam bij Sportinstituut Ooms in de Drieburcht. Het faillissement van Ooms en de overname door BasicFit, een organisatie met een heel ander concept, heeft me doen besluiten over te stappen naar een ander vergelijkbaar sportcentrum als Ooms wat qua sfeer en concept beter bij mijn visie en ambitie past.

PUUR Fitness

Al vrij snel kwam ik in contact met PUUR Fitness en ik mag hier mijn eigen bekende functionele lessen draaien, hoe tof is dat?. Wat mij aanspreekt bij Puur is de ambiance van het pand, de visie, maar zeker ook de mix van leden en de gemoedelijke sfeer die er heerst. Bij PUUR heb ik de beschikking over verschillende ruimtes waar functioneel getraind kan worden, voldoende mogelijkheden dus waar ik mijn “ei” volledig kwijt kan.

Bij PUUR Fitness krijg ik de vrijheid om mijn bekende lessen zoals bij Ooms te kunnen blijven draaien. Daarnaast heb ik de taak gekregen om de fi tness een extra boost te geven waarbij de klant centraal staat en kwaliteit, professionaliteit en verantwoord trainen voorop staan.

Groepstraining

Verder zal ik het functioneel trainen in groepsverband op gaan pakken. Deze training is er op gericht dat de leden plezier beleven tijdens het sporten, er dynamisch getraind wordt en dat grenzen verlegd worden. Deze lessen zullen steeds uit 30 minuten bestaan waarbij leden beslissen hoe lang ze trainen en welke training ze willen doen. Uniek aan PUUR Fitness is de Octagon, een functioneel trainingsrack om buiten te kunnen trainen. De combinatie van de verschillende ruimtes en zowel binnen als buiten maakt het dat PUUR Fitness mij de juiste plek biedt waar mijn creativiteit het beste tot zijn recht komt.

Kwaliteit

PUUR is pure kwaliteit, dit komt tot uiting in zowel accommodatie, als in trainingsmethodes, begeleiding en Puur investeert in specialisatie van hun medewerkers. Ik kan vanuit Puur binnenkort starten met de opleiding NASM Personal Training, zodat ik mij nog verder kan specialiseren op individuele begeleiding. Een ambitie van mij wat ik nu bij PUUR kan verwezenlijken. Kortom, ik kijk ernaar uit om bij PUUR te beginnen en samen met het team onze leden te begeleiden in hun sportieve doelen”. Ik kies voor Puur, u toch ook!