Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1649 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Pieter Vreedeplein: Tumble ‘N Dry nieuwkomer, Sissy-Boy verhuist

Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Decathlon zich aan het Pieter Vreedeplein gaat vestigen en ook Costes een grotere zaak opent, mag het plein binnenkort nog een nieuwkomer verwelkomen: Tumble ‘N Dry. Een extra nieuwtje: Sissy-Boy verhuist naar het pand waar nu de outlet van Petrol gevestigd is. 

Tumble ‘N Dry

Tumble ’N Dry gaat zich vestigen op Pieter Vreedeplein 149. Voorheen was hier Saint Tropez gevestigd. Tumble ‘N Dry is van origine een Nederlands kinderkleding merk, gestart in 2007 met de ambitie om stoere, frisse, comfortabele en betaalbare kinderkleding te ontwerpen voor actieve, coole kids in de leeftijd van 0-12 jaar. Deze kinderkledingwinkel vormt vanaf september een mooie aanvulling op de branchering van de binnenstad en sluit goed aan bij de doelgroepen van Tilburg.

Verhuizing Sissy-Boy

In september verwelkomt Wereldhave tevens Sissy-Boy op haar nieuwe locatie aan het Pieter Vreedeplein 150, met een metrage van circa 672 m². Sissy-Boy is een lifestyle family concept met Nederlandse roots en een internationale mindset. Onder het motto Life Designed with Sissy-Boy, inspireert het merk haar klanten op het gebied van fashion, food, design en lifestyle. Sissy-Boy verkoopt, naast een uitgebreide collectie van het eigen Sissy-Boy label, een zorgvuldig geselecteerde merkenmix die steeds aansluit bij de nieuwste trends. De Sissy-Boy Daily (horecazaakje van het concept op het plein) gaat verdwijnen. Wereldhave laat weten druk bezig te zijn met de nieuwe invulling van de huidige panden van Sissy-Boy. De derde overeenkomst betreft een verlenging van het bestaande huurcontract met Men at Work aan het Pieter Vreedeplein 80.

Reageer op dit bericht