Nieuws

Rijslust
Let op! Dit artikel is al 772 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kimchi, nachos of falafel op een pizza: Pizzabar Rijslust opent binnenkort haar deuren

Wanneer je door de Willem-II straat loopt heb je het misschien al wel voorbij zien komen, Tilburg krijgt een pizzabar! In het pand waar voorheen Frank & Vrij gevestigd zat, is er flink geklust. Het resultaat? Pizzabar Rijslust: een plek waar Italië samenkomt met de rest van de wereld. Tijd voor een kijkje in de nieuwe zaak en een gesprek met eigenaresses Kim en Martine.

Kim en Martine hadden al langere tijd interesse in het pand in de Willem-II straat. Maar toen bekend werd dat Frank & Vrij het pand ging verlaten wisten zij dat dit hét moment was om er voor te gaan. Zodoende ontstond Rijslust, een naam waar een aantal mensen bij dachten dat ze een taalfoutje hadden gemaakt. Dit bleek echter een creatieve woordspeling te zijn over de liefde en lust voor het reizen en het rijzende pizzadeeg wat ze gaan serveren.

Van kimchi tot falafel

De pizza’s die worden geserveerd zijn een vertaling van traditionele Italiaanse pizza’s met toppings uit de rest van de wereld. Het beleggen van je pizza kan met bijvoorbeeld kimchi, falafel, nachos of guacamole. Niks is te gek! Ook aan de minder avontuurlijke eters wordt gedacht, want de traditionele pizza’s zoals salami zijn ook terug te vinden op de menukaart. Verder kun je ook bij Pizzabar Rijslust terecht voor echte Italiaanse voorgerechten, pasta’s, desserts en Peroni bier.

Echte horecaondernemers

Dat Kim en Martine gek zijn op horeca, is wel duidelijk. Ze zijn behalve de eigenaresses van Rijslust, ook de eigenaresses van onder andere Fries Love Balls en Just Say Cheese in de Down Town Gourmet Market in Eindhoven.

Het duurt nog even voordat Pizzabar Rijslust haar deuren opent. Maar Kim en Martine hopen met carnaval al een aantal kruikenzeikers te mogen ontvangen voor een lekkere internationale pizza.

Reageer op dit bericht