Plan-t in de Spoorzone volgend jaar af: bouw start volgende maand

plan-t

De Spoorzone heeft er vanaf september 2020 een icoon bij: Plan-t. In de week van 15 april wordt de eerste paal in de grond geslagen van het kantoorgebouw. Het gebouw wordt voor de LocHal geplaatst en grenst aan het Burgemeester Stekelenburgplein. 

Plan-t aardig gevuld

Inmiddels heeft het pand, dat dus nog opgeleverd moet worden, al een aantal huurders. Naast toprestaurant Monarh en Sportstudio Fit20, hebben reclamebureau Scheepens, kantoormeubelproducent Bisley, Adviesbureau Censor en Marketing Tilburg reeds hun huurcontract getekend.

Plan-t, een ontwikkeling van VolkerWessels onderneming VDK Vastgoed, wordt de hotspot voor ondernemend Tilburg in het hart van de Spoorzone. Het bijzondere gebouw, vernoemd naar een tot de verbeelding sprekend treinstel uit de jaren ’60, telt zeven verdiepingen en biedt in totaal zo’n 10.000 vierkante meter kantoorruimte op een commerciële plint.

Naast een inspirerende werkomgeving biedt het gebouw veel gemeenschappelijke faciliteiten zoals de ondergrondse parkeergarage, centrale receptie, hoogwaardige horeca, een ‘chillruimte’ en diverse vergader- en presentatieruimten.

Interesse in Plan-t

Voor het huren van een ruimte in het pand kan contact worden opgenomen met het makelaarsteam Naber Bedrijfshuisvesting of Cushman & Wakefield via de website van Plan-t.