Nieuws

verhuren van je woning
Let op! Dit artikel is al 175 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Plannen om je huis/appartement te verhuren? Zo voorkom je problemen (en horrorhuurders)

Ga je samenwonen, maar wil je je eigen woning nog niet verkopen? Heb je geïnvesteerd in vastgoed? Of ga je tijdelijk verhuizen om later weer terug te keren? In alle gevallen ben je op zoek naar een geschikte huurder voor jouw huis of appartement. En dat kan nog een fiks karwei zijn! Want hoe voorkom je problemen én horrorhuurders?

Niek Wilborts en Hampy Bresson weten hier alles van. Anderhalf jaar geleden startten zij daarom Appartement.nl: een bedrijf dat Tilburgse (ver)huurders helpt van A tot Z. Denk hierbij aan het screenen en voorleggen van serieuze kandidaten, maar ook het uitvoeren van onderhoud.

Van overeenkomst tot sleuteloverdracht

Want het verhuren van je woning klinkt makkelijker dan het is. Hoe bepaal je de huurprijs? Hoe weet je zeker dat een huurder serieus is? En hoe stel je een huurovereenkomst op? Niek: “Wij hebben een groot netwerk in Tilburg en kunnen de verhuur van een woning van A tot Z regelen. Van het opstellen van de huurovereenkomst tot het screenen van de huurders tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht.” Op deze manier hoef je het niet zelf te regelen én voorkom je veel problemen. Overigens is Appartement.nl er niet alleen voor particulieren. Ook zet het bedrijf zich in om complete (nieuwbouw)projecten te verhuren.

Dit betekent trouwens niet dat je de verhuur van jouw woning compleet uit handen hoeft te geven. Je hebt nog steeds de volledige controle over wie er uiteindelijk in jouw huis komt te wonen en op welke manier je woning in de markt wordt gezet. Voor meer informatie over alle diensten, neem eens een kijkje op de website!

Op zoek naar een woning?

Waar verhuurders op zoek zijn naar geschikte huurders, zijn huurders natuurlijk op zoek naar een geschikte woning. Ben je op zoek naar een woning? Neem dan ook vooral eens een kijkje op de website voor het aanbod. Je vindt er woonhuizen, appartementen, studio’s en studentenkamers.