Nieuws

Frituurloop 013
Let op! Dit artikel is al 1571 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Poll: welke snackbar heeft de lekkerste frikandel speciaal van Tilburg?

De verkiezing van lekkerste gehaktbal van Tilburg, die kennen we! Lunchroom de Carrousel wist die titel namelijk in de wacht te slepen vorig jaar november. Maar er is nog een typisch Hollands product waar het gros van de mensen gek op is: de frikandel speciaal. 

Bestaat er in Tilburg een verkiezing van de lekkerste frikandel speciaal? Neen! We lieten de Kruikenzeiker al eens de oliebollen recenseren rondom de jaarwisseling, maar een verkiezing voor ‘s-werelds lekkerste snack is er in Tilburg nog niet. Dan zijn wij de beroerdste niet en organiseren we deze verkiezing.

De lekkerste frikandel speciaal van Tilburg

Hoe we het gaan aanpakken: allereerst hebben we een poging gedaan om alle friettenten van Tilburg te verzamelen. Mis je een friettent in het overzicht, voeg hem zelf toe of laat het ons eventjes weten. De vijf frietzaken met de meeste stemmen maandag 25 september, worden bezocht door ons deskundige testpanel.

Jullie, de bezoekers van onze website, maken voor ons dus een voorselectie. Op basis van die voorselectie gaat ons testpanel een eindoordeel geven. Natuurlijk krijgt de friettent die uiteindelijk deze prijs wint eeuwige roem en een mooi prijzenpakket. De winnaar mag zich namelijk een jaar lang de friettent met lekkerste frikandel van Tilburg noemen, krijgt een mooie raamsticker met daarop de titel, een mooie beker om in de zaak te zetten en advertentietegoed op Tilburg.com. Genoeg geschreven, tijd om je stem te laten gelden. Kies hieronder de vijf frietzaken die volgens jou de beste frikandel speciaal verkopen. Minder opties aanvinken mag natuurlijk ook.

Reageer op dit bericht