Nieuws

winkels
Let op! Dit artikel is al 988 dagen oud en wellicht niet meer relevant

[poll]: welke winkels moeten zich in de binnenstad vestigen

De binnenstad van Tilburg is volop in ontwikkeling. Eerder opende de Primark, werd het centrum verrijkt met winkels als Hudson’s Bay, Scotch & Soda, Decathlon & Levi’s en kregen we er met de Frederikstraat zelf een nieuwe winkelstraat bij. Ook de komende tijd staat er veel te gebeuren. 

Zo werd bekend dat Dille & Kamille naar Tilburg komt en dat Coolblue een XXL winkel aan het Piusplein betrekt. Wij zijn benieuwd welke winkels jullie, de bewoners en bezoekers van de stad, graag in de binnenstad zien openen. Vul daarom onderstaande poll in. Je kunt meerdere opties aanvinken. Staat de winkel die jij er graag bij ziet komen er niet bij? Laat dan eventjes in de reactie weten welke merken/winkels volgens jou in Tilburg moeten openen.

Welke merken/winkels moeten zich gaan vestigen in de Tilburgse binnenstad?

Loading ... Loading ...

Op basis van de resultaten van bovenstaande poll kunnen organisaties als Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg gaan lobbyen bij verschillende vastgoedeigenaren. Je stem wordt dus gehoord!

Vorig jaar hebben we ook al eens zo’n poll online gezet. Daar stonden destijds zaken als Dille & Kamille, NIKKIE en Scotch & Soda in. Deze drie partijen zijn inmiddels gevestigd in Tilburg of hebben bekendgemaakt te openen in de stad.

Reageer op dit bericht