Poll: welke winkels moeten zich vestigen in de binnenstad?

winkels

Er wordt momenteel flink gebouwd in de Tilburgse binnenstad. Hudson’s Bay en de nieuwe Primark zijn in aanbouw, de HEMA wordt stevig aangepakt en we hebben er binnenkort twee nieuwe winkelstraten bij. Verschillende grote winkelketens, zoals bijvoorbeeld Decathlon, maakten eerder bekend zich graag in Tilburg te vestigen en daar worden er de komende tijd nog meer aan toegevoegd. 

Wij zijn erg benieuwd welke winkels jullie, de Tilburgers en bezoekers van de stad, graag in de binnenstad zien openen. Vul daarom vandaag nog onderstaande poll in. Je kunt meerdere opties aanvinken! Staat de winkel die jij graag in Tilburg ziet openen er niet bij? Laat dan eventjes in de reactie weten welke winkel echt een aanwinst voor de binnenstad zou zien.

[poll id=”39″]

Op basis van de resultaten van bovenstaande poll kunnen organisaties als Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg gaan lobbyen bij verschillende vastgoedeigenaren. Je stem wordt dus gehoord!

Er wordt bijvoorbeeld nog gezocht naar invulling voor winkels in het zuidelijke gedeelte van de Frederikstraat. Deze straat loopt van het Pieter Vreedeplein via de Heuvelstraat door naar het Hendrikhof (pleintje achter de Emma Winkelpassage).