Nieuws

Let op! Dit artikel is al 639 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Koop je Oktoberfestkleding in de Emmapassage

De Emmapassage in Tilburg verkeert in Duitse sferen de komende weken. Ook dit jaar heeft Oktoberfest Tilburg weer een samenwerking met Lederhosenland. De pop-up store voor lederhosen en dirndls is geopend van donderdag tot en met zaterdag.

Oktoberfest Tilburg en Lederhosenland geven zo alle feestgangers die op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober in de Koepelhal naar het Oktoberfest gaan, de kans om de perfecte outfit aan te schaffen.

Goed gekleed

“Steeds meer mensen komen goed gekleed naar de Oktoberfesten. De behoefte aan mooie, traditionele outfits groeit. Mensen informeren voortdurend bij ons waar ze terechtkunnen voor dirndls, schorten en lederhosen”, vertelt organisator Rob Reijnen. “Als we meer beleving in de stad willen creëren en Tilburg écht in Oktoberfestsferen willen laten komen, moeten mensen die mooie, kwalitatief hoogwaardige kleding ook aan kunnen schaffen. Daarom hebben we ook dit jaar weer een pop-up store. We werken al vijf jaar samen met Lederhosenland voor onze personeelskleding. Ze waren erg enthousiast toen we ze benaderden voor de tijdelijke winkel.”

Oorspronkelijke kwaliteit

De tijdelijke winkel moet de beleving van de Oktoberfesten vroegtijdig naar Tilburg halen. Reijnen: “We kiezen voor lederhosen en dirndls van topkwaliteit. Voordeel is dat mensen niet meer online hoeven te bestellen of helemaal naar Sittard of Duitsland moeten rijden voor hun outfit. En heeft iemand een outfit in de online shop van Lederhosenland gezien, dan halen we die gewoon naar Tilburg, zonder dat je of zij er direct aan vast zit.”

Zoek jij nog een outfit?

De winkel is geopend op donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
En vergeet uiteraard niet je tickets te kopen voor het Oktoberfest Tilburg!

Px187NDU3MTEwNi0xLTkwMTIyOTY1OA==

Reageer op dit bericht