Popmuziek in Theaters Tilburg

Tilburg Ten Miles 2015

Theaters Tilburg? Daar ga je toch naar toe voor toneel, dans of cabaret?! Wie aan popmuziek denkt, denkt waarschijnlijk niet als eerste aan Theaters Tilburg. Dat is nu echter veranderd, en dat levert de komende maanden een aantal ‘must-hear’  (theater-)concerten op in zowel de concertzaal als de schouwburg.

Steeds meer (pop-)artiesten zetten, naast poppodia en arena’s, ook theaters en concertzalen in de agenda. Soms in een cross-over met een orkest, soms enkel gewapend met een akoestische gitaar. De ene keer groots en meeslepend als op een cd, de andere keer juist heel anders dan het publiek gewend is. Altijd, dat wel, met een persoonlijke touch en in een intieme sfeer.

In Schouwburg Tilburg zullen onder anderen Sandra van Nieuwland en Alain Clark het publiek meenemen in hun muzikale geschiedenis. Beiden staan bekend om hun jazzy en funky stemgeluid. Maar ook Volendams trots Jan Smit en Nick & Simon zijn er te zien. In de concertzaal ontmoeten we twee Belgische singer-songwriters: Ozark Henry en Gabriel Rios, die laatste bekend van de hit Broad daylight. En wat te denken van Karsu, Ruben Hein en Glennis Grace? Zij en vele anderen zullen dit seizoen nog hun opwachting maken in Theaters Tilburg.

Verkoopinformatie

Kaarten voor genoemde concerten zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van InfoService & Tickets van Theaters Tilburg. Altijd op de hoogte blijven van de muziekprogrammering van Theaters Tilburg? Volg dan de Facebook-pagina van Concertzaal Tilburg.