Nieuws

swapfietsrace
Let op! Dit artikel is al 173 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Primeur tijdens Ronde van Korvel: eerste Swapfietsrace in Nederland

Op zondag 15 september is het weer zover: De befaamde Ronde van Korvel! De ondernemersvereniging Korvel Vooruit organiseert samen met Tilburgse Wielerclub Pijnenburg (onder het toeziend oog van de KNWU) de derde Ronde van Korvel ‘nieuwe stijl’.

Om 12 uur geeft wethouder Rolph Dols het startsein voor een Nederlandse primeur: iedereen met een Swapfiets kan meedoen aan de Swapfietsrace. Word jij de eerste Swapfietskampioen? Opgeven kan nog via deze website!

Prijzen Swapfietsrace

De enige echte en eerste Swapfietskampioen gaat ervandoor met een fantastische prijs. De winnaar krijgt een jaar lang een Swapfiets Deluxe. Degene die op de tweede plaats eindigt, ontvangt een jaar lang een Swapfiets Original en degene die als derde over de finish komt, krijgt drie maanden korting op het abonnement. En natuurlijk zijn er extra prijzen, zoals een meter bier, een grote fles Magnum bubbels en een volle tas met Jumbo-boodschappen.

Vanaf 9.30 uur rijden zijn er diverse koersen voor jeugdcategorieën (jongens en meisjes). Uiteraard is deze dag ook voor de niet-fietsers een feestje! De winkeliers richten het winkellint in met een VIP-terras, horecavoorzieningen en diverse kinderattracties. Dus spring op die fiets en kom Korvelen!

Reageer op dit bericht