Programma TOP-week woensdag

TOP-week 2014 woensdag 20 augustus

  • Recharge-brunch (10.30-12.30 uur)

De woensdag begint met een Recharge-brunch. Tijdens deze brunch kun je genieten van broodjes knakworst, hamburgers, gebakken eieren etc. Deze heerlijke brunch vindt plaats in de Muzentuin, waar je behalve stevig lunchen ook lekker kunt uitrusten en genieten van lounge muziek.

  • Biercantus (14.00-16.00 uur)

Als iedereen een goede bodem heeft gelegd, is het de hoogste tijd voor de enige echte TOP biercantus! Om 13.00 uur openen de deuren en kun je alvast klaar gaan zitten. Met trots kan gezegd worden dat dit de grootste cantus van Nederland is! De biercantus is een zangfestijn, waarbij met alle deelnemers van de TOP-week gezongen wordt onder genot van een drankje. De biercantus wordt geleid door de cantuszangers en de cantusband en eindigt elk jaar weer sensationeel. Laat je verrassen en proef de geweldige sfeer tijdens dit grootse evenement!

  • 18- activiteit (14.00-16.00 uur)

Voor de deelnemers onder de 18 jaar wordt er een parallelle activiteit georganiseerd tijdens de biercantus in verband met de alcoholwet. Maar niet getreurd, ook voor jullie wordt er iets heel gaafs georganiseerd! Jullie kunnen je helemaal uitleven bij de Voltage, in Tilburg het grootste Indoor Entertainment centrum van Nederland. Hier kunnen jullie allerlei activiteiten doen zoals laser gamen en bowlen. De studenten die liever niet naar de biercantus gaan zijn ook van harte welkom.

Na de biercantus gaat het namiddagprogramma bij de studentenverenigingen weer van start, daar kun je weer eten en feesten.

  • Namiddagprogramma studentenverenigingen (16.00-19.00 uur)
  • Diner bij studentenverenigingen (18.30-19.45 uur 

OLOFfmheader

OlofFM

Ze zijn er weer! Ieder jaar tijdens de TOP-week, de Tilburgse studentenintroweek, doet Olof FM live verslag van de TOP-week en de activiteiten bij studentenvereniging T.S.C. Sint Olof. Vanuit een heus glazen huis op de parkeerplaats brengt Olof FM nieuws, weetjes en een flinke dosis onzin voor eerstejaars en doorgewinterde studenten. Tune in op 105.9 of via de livestream op www.oloffm.nl! Olof FM, Ook Olof!

Glazenhuis