Nieuws

The Prodigy
Let op! Dit artikel is al 282 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Prophets of Rage voor exclusief optreden naar 013

Op donderdag 16 november komt Prophets of Rage naar 013 voor een exclusieve show. De supergroep met oud-leden van Rage Against The Machine aangevuld met DJ Lord en Chuck D (Public Enemy) en B-Real (Cypress Hill) trok afgelopen zomer al met een zegetocht langs de grotere festivals.

De tickets kosten €52,50 exclusief servicekosten en gaan op vrijdag 15 september om 10.00 uur in de verkoop.

Prophets of Rage

Met de slogan ”Make America Rage Again” introduceerde Prophets of Rage zich vorig jaar aan de wereld. Hoewel, een introductie? Eigenlijk heeft deze supergroep geen introductie meer nodig. De originele leden van Rage Against The Machine, gitarist Tom Morello, drummer Brad Wilk en bassist Tim Commerford, slaan de handen ineen met DJ Lord en Chuck D en rapper B-Real, of zoals Morello het beschrijft “An Elite Task Force of revolutionary musicians confronting it head-on with Marshall stacks blazing”

Afgelopen zomer trok de supergroep al met een zegetocht langs de grote festivals waar ze het publiek wegbliezen met nieuw materiaal, maar natuurlijk ook de grote hits van RATM, Public Enemy en Cypress Hill. Op 15 september brengt Prophets of Rage een volledig album uit in de huidige formatie dat ze donderdag 16 november presenteren in 013 tijdens een exclusieve Nederlandse show.

Reageer op dit bericht