Nieuws

qmusic the party fout
Let op! Dit artikel is al 214 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Qmusic The Party XXL komt naar de Koepelhal met Vengaboys, T-Spoon en meer

Na een uitverkochte editie vorig jaar, keert Qmusic The Party FOUT! terug met een XXL editie in de Koepelhal. Op zaterdag 14 september kun je genieten van een nog grotere en foutere editie van dit feest. Onder andere de Vengaboys, T-Spoon, Lawineboys en de Qmusic (radio) dj’s treden op. 

Nieuw dit jaar: een tweede area met daarin foute disco en silent disco.

Internationale act

De organisatie heeft met de Vengaboys een internationale act weten te boeken. Titels als ‘Boom,Boom,Boom,Boom’, ‘We’re Going To Ibiza’, ‘We Like To Party’ en ‘To Brazil’ ken je ongetwijfeld en zijn vandaag de dag nog steeds erg populair. Op 14 september kun je deze act live zien in de Tilburgse Spoorzone.

Tweede area

Ook T-Spoon en de Lawineboys treden op. Spektakel gegarandeerd dus! Nieuw dit jaar is een tweede area in de Wagenmakerij met daarin een foute disco van RBG Silent Disco.

Qmusic The Party XXL staat voor dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! ‘Y-M-C-A!’, ‘No no no no!’, ‘Una paloma blanca’, ‘Sex On The Beach’, ‘We are the children of the night’.. alles komt voorbij! Confetti het publiek in, handjes in de lucht en meezingen! Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland met als thema: Hoe Fouter, Hoe Beter. De Foute Party is een verkleedfestijn en ruim 90% van de bezoekers komt dan ook verkleed. Het is overigens niet verplicht om verkleed te komen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels begonnen en gaat hard. Er zijn namelijk al meer dan 600 early bird tickets verkocht en de organisatie raadt daarom aan om tijdig kaarten aan te schaffen. De early bird tickets kosten slechts €15,-. Daarna kosten kaarten €20,-.

Kaarten zijn te koop via deze website.

Meer informatie

Qmusic The Party XXL staat op zaterdag 14 september 2019 op het programma. Het feest duurt van 18:00 – 00:00 uur en toegang is mogelijk vanaf 18 jaar.

Reageer op dit bericht