Nieuws

week van de coöperatie
Let op! Dit artikel is al 578 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Rabobank Clubkas Campagne van start

Rabobank Tilburg en omstreken helpt verenigingen en stichtingen hun doelen te bereiken met de Rabobank Clubkas Campagne. De ruim 34.000 leden van de bank kunnen hun favoriete clubs helpen door hun stem uit te brengen. Op deze manier verdelen de leden €200.000,- onder de verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de campagne.

Inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne

Alle verenigingen uit het werkgebied van Rabobank Tilburg en omstreken (Tilburg, Dongen, Rijen en Goirle) die bankieren bij de bank en voldoen aan de voorwaarden, komen in aanmerking voor deelname. De Rabobank Clubkas Campagne komt voor de meeste clubs in de plaats van donatie of sponsoring. Inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne kan via de website www.rabobank.nl/tilburg. Op deze website zijn ook de voorwaarden voor deelname te vinden. De inschrijfperiode voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne loopt nog tot en met vrijdag 15 september.

Een concreet bestedingsdoel

Het geld dat deelnemende verenigingen en stichtingen ontvangen, moet worden besteed aan een vooraf opgegeven doel. Dit is een doel ter verbetering van leefbaarheid, educatie, cultuur of sport & recreatie. Denk hierbij aan een ontmoetingsplek voor ouderen, workshops muziek maken voor kinderen, het opknappen van de kantine of het organiseren van een speciaal evenement voor de inwoners van een dorp/stad.

Leden van de bank verdelen het bedrag

De bank stelt een bedrag van €200.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van Rabobank Tilburg en omstreken verdelen dit bedrag onder de deelnemende verenigingen en stichtingen. Alle leden van 18 jaar en ouder ontvangen begin oktober per post of e-mail een persoonlijke stemcode. Zij kunnen via een website stemmen op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mogen uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende club. De stemperiode loopt van dinsdag 3 oktober tot en met dinsdag 17 oktober.

Reageer op dit bericht