Nieuws

Rabobank geeft financieel woonadvies in Studio Tilburg
Let op! Dit artikel is al 389 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Rabobank geeft maandelijks financieel woonadvies

Iedereen die financiële woonvragen heeft, kan voortaan elke eerste donderdagavond van de maand terecht bij Studio Tilburg. Hier wordt door Rabobank Tilburg voortaan een Wooncafé georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen woonvragen stellen aan financieel adviseurs.

Woonadvies

De Rabobank vindt het belangrijk dat iedere huizenzoeker goed voorbereid is op financieel gebied. Wat kan ik maximaal lenen? Wat betekent dat voor mijn maandlasten? Wat kan ik extra investeren in de verbouwing van een huis? Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom zorgt de Rabobank voor meerdere mogelijkheden om goed te oriënteren.

Naast het maandelijkse Wooncafé in Studio Tilburg, is het ook iedere eerste zaterdag van de maand mogelijk om vrijblijvend binnen te lopen bij het Rabobank ontmoetingscentrum aan de Spoorlaan in Tilburg. Het Rabobank kantoor aan de Heyhoefpromenade in de Reeshof is iedere derde zaterdag geopend voor inloop over wonen. En voor degenen die liever zelf online oriënteren is er het Rabo Hypotheekdossier op de website van de Rabobank.

Reageer op dit bericht