Nieuws

Let op! Dit artikel is al 459 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Rabobank publiceert geïntegreerd jaarverslag 2017

Rabobank publiceerde deze week haar geïntegreerd jaarverslag 2017. De bank legt hierin maatschappelijke en financiële verantwoording af. Ook illustreert het uitgebreide verslag de betekenis van Rabobank voor mens, milieu en maatschappij en welke groei er in 2017 heeft plaatsgevonden.

In heel Nederland heeft Rabobank veel bedrijven duurzaam gefinancierd, zzp-ers laten starten, duizenden mensen toegang gegeven tot de woningmarkt en sport voor velen mogelijk gemaakt. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de impact die de Rabobank heeft in de maatschappij.

Samengevat in een infographic

Ook in Tilburg en omstreken zijn mooie voorbeelden waarmee de Rabobank een positieve impact heeft in de maatschappij.  Zo verdelen ze, met inspraak van de leden, met de Rabo Clubkas Campagne €200.000,- over 220 verenigingen en stichtingen.  Daarnaast bieden ze ondersteuning aan regionale projecten rondom de thema’s ‘versterken van de leefomgeving’ en ‘stimuleren levensloop’. En startten ze een nieuw initiatief: 013 Food waar Rabobank partijen uit Tilburg en omstreken bij elkaar brengt om samen lokale voedselissues aan te pakken.

Een overzicht van de initiatieven zijn samengepakt in een infographic. In enkele minuten krijgt u een goed beeld van wat Rabobank Tilburg en omstreken betekent voor de omgeving.

De infographic is te bekijken op www.rabobank.nl/samengroeien. Op de kantoren van de Rabobank in Tilburg, Goirle, Dongen en Rijen zijn ook boekjes van de infographic beschikbaar.

Reageer op dit bericht