Rappers presenteren bijzonder comedy-theater

Met uitverkochte zalen op zak vertrekken de rappers van Verhalen Uit De Achtertuin naar het Midi Theater in Tilburg. Als één van de eersten zullen zij op vrijdag 26 september in het Midi hun comedy programma uitvoeren. Verhalen Uit De Achtertuin, 4 steengoede rappers die al improviserend rappen over actuele onderwerpen op verschillende beats en muziekstijlen. Uitgedaagd door presentator en publiek verwennen de rappers de bezoekers met een flinke dosis geïmproviseerde grappen. Vergelijk het met de bekende Amerikaanse battle’s “your mama is so fat” maar dan net even anders; de benadering van de rappers ligt namelijk meer op “jij bent zo fijn!”.

“Toen ik deze jongens voor het eerst ontmoette begonnen ze spontaan te freestylen, op een geheel eigen manier. Ze betrokken actuele onderwerpen in hun rap en droegen deze uit met een knipoog, dat merk je ook aan hun ‘flow’. Het resulteerde in hilarische momenten, zonder te ‘dissen’. Grappig genoeg hoeft het de act niet per sé gelinkt te worden aan hiphop, het is namelijk ook geschikt voor mensen die helemaal niets met hiphop hebben. Deze mannen hebben misschien wel het nieuwe, hilarische pareltje van Nederland in handen.” Joep van Gorp, Qanvas.

Verhalen Uit De Achtertuin is een vrolijk uitje. Nog nooit is het rappende dichtwerk zo scherp en hilarisch neergezet.

Rappers Meester Alex, Semwise, Smartnar en Walruza vormen tezamen het hilarische kwartet Verhalen Uit De Achtertuin.

Kaarten voor Verhalen Uit De Achtertuin kosten € 9,50 in de voorverkoop en

€ 12,50 aan de deur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Verhalen Uit De Achtertuin: www.verhalenuitdeachtertuin.nl

Overzicht:
Naam: Verhalen Uit De Achtertuin
Act: Improvisatie, rap en comedy
Locatie: Midi Theater
Adres: Heuvelring 108, Tilburg
Tickets: € 9,50 voorverkoop
             € 6,50 CJP-ticket (alleen voorverkoop)
             € 12,50 aan de deur
Webshop & site: www.verhalenuitdeachtertuin.nl